Καλωσορίσατε στο
Ξενοδοχείο Yianna
ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Yianna Hotel Agistri

Το Hotel Yianna βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία μόλις 100μ. από το λιμάνι της Σκάλας, το φιλικό, οικογενειακά διοικούμενο ξενοδοχείο προσφέρει άρτια εξοπλισμένα καταλύματα με ελληνικές θεματικές βραδιές, μια μεγάλη σκηνή πισίνας και ζεστή φιλοξενία.

Δωμάτια - Το Hotel Yianna προσφέρει ένα θερμό καλωσόρισμα σε νέους και επιστρέφους επισκέπτες. Κάθε κομψά διακοσμημένο δωμάτιο είναι διακοσμημένο με οικιακές ανέσεις και προσφέρει θέα στο βουνό ή στην πισίνα.

Περιοχή ξενοδοχείου - Οι πελάτες μας μπορούν να χαλαρώσουν στις υπέροχες βεράντες που περιβάλλουν το ξενοδοχείο και αναψυκτικά στην εξωτερική πισίνα.

Ελληνικές βραδιές - το Yianna Hotel προσφέρει επίσης μια εβδομαδιαία ελληνική βραδιά διασκέδασης στο δημοφιλές εστιατόριο Alterego και κοκτέιλ μπαρ, όπου φιλοξενούνται ελληνική μουσική και χορός, με άφθονο ελληνικό φαγητό και κρασί. Το Alterego είναι στη διάθεσή σας όλη την ημέρα.

Πρωινό, μεσημεριανό & δείπνο - Μπορείτε να κάνετε κράτηση δωματίων με ή χωρίς πρωινό. Είναι επίσης δυνατό να κάνετε κράτηση με ημιδιατροφή. Αυτό περιλαμβάνει πρωινό + μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο. Το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο σερβίρονται στο εστιατόριο Alterego.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ

Γιατί να επιλέξετε εμάς

100 μέτρα από το λιμάνι της Σκάλας
Καλά εξοπλισμένα καταλύματα με ελληνικές θεματικές βραδιές
Μπορείτε να κάνετε κράτηση δωματίων με ή χωρίς πρωινό
Το εστιατόριο Alterego και το κοκτέιλ μπαρ
ΚΡΑΤΗΣΗ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Agistri, Skala, zip: 180 10
alteregoagistri@gmail.com

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ